Csatlakozz te is az NBU-hoz! – Nagy Belső Utazás

A Nagy Belső Utazás titka - avagy hogyan változtatod meg TE magad az életed?

Nem az a kérdés, hogy miben rejlik az NBU nagyszerűsége. Az igazi kérdés az, miben rejlik a TE nagyszerűséged?

profile-pic
Anna önismereti tréner

Egy olyan fejlődési lehetőség, ami szinte észrevétlenül kúszik be, és válik részeddé.

Sok jó ötletet kaptam, amiket bármikor könnyen elővehetek. Tetszett, hogy alkalmazkodott a változó világhoz, a világ változásaihoz. Segített, hogy fókuszáltabb legyek, és könnyebben figyelek, megfigyelem magamat, és másokat is.

Azoknak ajánlom, akik rugalmasan szeretnek fejlődni, meg van bennük az elköteleződés, hogy megcsinálják a gyakorlatokat, és nem érnek rá Tibi élő programjaira elmenni. :))

Egy olyan fejlődési lehetőség, ami szinte észrevétlenül kúszik be, és válik részeddé. Sok - sok klassz személyiségfejlesztő gyakorlat, amit több szinten is végezhetsz, tőled függ, milyen mélységben szeretnéd a változást. Segít, hogy azokra a dolgokra összpontosíts, ami fontos.

A Nagy Belső Utazás egy olyan online személyiségfejlesztő program, amely egész éven át ellát téged tanácsokkal, feladatokkal, programokkal - lefekteti neked a síneket, amelyek mentén egy igazán nagyszerű, eredményes és élvezetes utat járhatsz be az előtted álló tizenkét hónap során.

Mit kapsz az NBU-tól?

Egy jól felépített célkitűző feladatsort

Hiszen tudnod kell, honnan indulsz, és hová akarsz eljutni. Az NBU célkitűzési vonala a legkomolyabb feltételeknek is megfelel - mégis könnyed feladatokba ágyaztuk őket.

Folyamatos motivációt

Az NBU tíz naponta érkező leveleit nem üres szavakkal töltjük meg. Tudjuk, hogy nem mindig könnyű kitartani a céljaink mellett - és azt is tudjuk, hogyan lehet mégis tovább menni az úton. 

Különleges feladatokat

Találkozhatsz a klasszikus személyiségfejlesztő feladatokkal, megismerheted az alapokat, továbbá olyan speciális gyakorlatokat is kapsz majd, amelyet sehol máshol nem érhetsz el.

Élő rendezvényeken való részvételi lehetőséget

Az NBU online vonala önmagában is teljes. Ha azonban kedvet kapsz egy élő tanfolyamhoz, műhelynaphoz, nem fogsz csalódni. Nagyszerű, jó hangulatú hétvégékkel várunk.

Személyes figyelmet

Ha elakadnál az úton, számíthatsz a segítségünkre. A program megalkotóját és szerzőjét a privát email címén keresztül érheted el mindvégig. A legnagyobb öröm számunkra, ha a segítségedre lehetünk.

Közösséget

Nem leszel egyedül. Ha társaságra vágysz, megosztanád sikereidet, gondolataidat, eléred a többi résztvevőt az NBU zárt Facebook csoportban, vagy belső levelezőlistánkon.

Elsőbbséget az újdonságokban

A jövőben megjelenő oktatási anyagainkról, kreatív gyakorlatainkról, tréningjeinkről, online vagy élő programjainkról első kézből értesülhetsz.

Kedvezményeket

Az NBU résztvevői MINDEN általunk készített online, és általunk tartott élő tréninget kedvezményes áron végezhetnek el. A kedvezmény mértéke 10-50%! Bővebben itt.

És hogyan fejlődhetsz mindezek által?

Felismered saját értékeidet

Hiszen amíg nem tudod, mi a fontos, azt sem tudod, merre indulj. Az NBU-s célkitűzés alapja, hogy felállítsd személyes értékrended. Ezáltal az is nyilvánvalóvá válik számodra, mennyire vagy elégedett a jelenlegi életeddel.

Megtalálod céljaid, és elindulsz feléjük

A célkitűzés a szakterületünk. Ha követed a gyakorlatokat, megtalálhatod céljaid. Ezekhez a célokhoz olyan stratégiákat adunk neked, amelyekkel a céljaid elérhetővé válnak. Ezután pedig már csak cselekedned kell - és ebben is segítünk neked.

Visszanyered régi önbizalmad

Mert valamikor hatalmas önbizalommal rendelkeztél. Most, miután felismered saját képességeid, és megtapasztalod az eredményeket, amelyeket te magad értél el, ismét a saját kezedbe veheted az életed irányítását.

A változás természetessé válik

Olyan eszközök kerülnek a kezedbe, amellyel saját magad fogsz változtatni az életeden. A siker nem az NBU érdeme, hanem a tiéd. Az NBU módszereket ad és motivál, de csak te lehetsz az, aki a változást eléri. Ez pedig így van jól.

profile-pic

Minden embernek ajánlanám az NBU-t, aki élvezi a magával töltött időt.

Azt kaptam a nagy belső utazástól, hogy rámutatott arra vannak dolgok amin adott pillanatban tudok változtatni, és vannak azok amin nem, de Tibi ezt tudja, így úgy is küld másik feladatot, és megint ott a lehetőség. És akármilyenné is formáltam magam, úgysem maradok ugyan az, de a legjobb az egészben, hogy tudom hogy csináltam.

Én minden embernek ajánlanám az NBU-t, aki élvezi a magával töltött időt. És azoknak akik szeretik magukat annyira, hogy kiszínezzék magukat, és magukkal a hétköznapokat .

Az NBU egy olyan túra amin van sok megálló, de nem gond ha egy párat kihagytok. Mert látni látjátok, csak nem tudni, hogy ott mi várt reátok.

Sefcsik Kálmán asztalos

Az Élő Küldetésekről

Nos, van valami a Nagy Belső Utazás 2017-es programjában, amely már önmagában is hatalmas fejlődési lehetőséget jelent számodra. Ez pedig nem más, mint az a speciális online játék, amely talán minden eddigi programunknál nagyobb motivációs erőt képvisel. Márpedig hidd el, a legfontosabb dolog a saját fejlődésedben ez: a MOTIVÁCIÓ. Ha te azt gondolod, eljött az ideje a cselekvésnek, akkor változni fognak a dolgok.

Az Élő Küldetések egy éves küldetéscsomagjáról

Az Élő Küldetéseknek egy olyan különleges csomagját indítjuk el 2017 januárjában, amely a nagyközönség előtt zárva lesz. Kizárólag az NBU résztvevőinek lesz lehetősége szembenézni a huszonöt kihívással, amelyet a teljes év során teljesíthetnek.

A küldetéscsomagban 25 személyiségfejlesztő feladat vár rád. Ezek egy része lehet gondolkodós, tervezgetős, más része viszont cselekvésre szólít fel téged. A feladatok összhangban vannak az NBU aktuális programjával. Amíg egy “hagyományos” küldetéscsomagot néhány hét alatt teljesíthetsz, az NBU kihívásaira egy teljes éved van. Ez persze azt is jelenti, hogy a feladatok jóval összetettebbek, nagyobbak vagy nehezebbek lesznek az alapcsomagok küldetéseinél.

Élő Küldetések NBU csomag

Ezt a csomagot kizárólag az NBU résztvevők érhetik el.

Ők már részt vettek az éves programunkban:


Mindenkinek ajánlom ezt az online programot, aki elhatározta,hogy változtat az életén.

Tibi a sajátos humoros stílusban írt rendszeresen érkező levelei segítségével felhívta a figyelmemet a legfontosabbra: Én vagyok a felelős a saját életemért.

Mindenkinek ajánlom ezt az online programot, aki elhatározta,hogy változtat az életén.

Az NBU egy személyiségfejlesztő kaland, amelynek során Tibi segítségével elutazhatunk önmagunkba, felfedezhetjük saját magunkat és útmutatást kaphatunk a továbbfejlődésre.

profile-pic
Zsanett

Mindenkinek ajánlanám a Nagy Belső Utazást

Az NBU eredményei nálam dinamikus programokban valósultak meg. /gyógyító sport/

Mindenkinek ajánlanám a Nagy Belső Utazást, különösen a nehezen "mozdulóknak" és azoknak,akik "szétszórtak"...

A Nagy Belső Utazásban önelemző, személyiségfejlesztő gyakorlatok várnak rád :-)))...

profile-pic
Halász Katalin tanár/nyugdìjas

Az NBU egy olyan önismereti út, ahol fogják a kezedet.

Felismertem egy gyakran jelentkező hibámat. Amit többnyire már sikerül elkerülnöm.

Bárkinek ajánlom a Nagy Belső Utazást, mert mindannyiunknak vannak olyan automatikus cselekedetei, amelyek kárunkra vannak. Az NBU egy olyan önismereti út, ahol fogják a kezedet.

profile-pic
Judit nyugdijas orvos

Kezdd el te is a saját nagy kalandodat!

A Nagy Belső Utazás egy 100%-ban online program. Nem igényel előképzettséget, nem kell jártasnak lenned sem az NLP-ben, sem a személyiségfejlesztésben, sem a kreatív írásban. Akárhol is tartasz most, bármilyen céljaid vannak is (vagy ha egyáltalán nincsenek céljaid), az NBU pont azt adja neked, amire szükséged van. Feladatokat, testre szabott figyelmet, motivációt - te döntöd el, hogy mennyi energiát teszel a saját életed megváltoztatásába.

Mennyi időt vesz igénybe ez a program?

Amennyit rászánsz.
A feladatokat legtöbbször három minőségben végezheted el.
Te döntöd el, hogy melyik szerep számodra a legmegfelelőbb.
Lehetsz...

Megfigyelő

Ha kevés az időd...

A Megfigyelő csak szemlélődik és gondolkodik az utazás során. A leveleket és gyakorlatokat elolvassa, és ötleteket, motivációt merít belőle. Az online tanfolyamokban rejlő lehetőségek egy részét felhasználja. Annyi időt szán a programra, amennyit jónak lát.

Néhány óra havonta

Felfedező

Ha fontos a változás...

A Felfedezőnek van ideje saját magára, ha nem is korlátlan. A leveleket folyamatosan figyelemmel kíséri, a gyakorlatokat elvégzi, rendszeresen használja a kreatív írástechnikákat, és lelkesen vesz részt az Élő Küldetésekben. Szívesen elmerül egy kapcsolódó online tanfolyamban, vagy részt vesz az élő rendezvényeken.

Néhány óra hetente

Utazó

Ha nagy eredményekre vágysz.

Az Utazó minden lehetőséget megragad, hogy változást érjen el. A gyakorlatokat rendszeresen használja. Az Élő Küldetésekben élen jár, az online tanfolyamokat azok ritmusában követi, s ha teheti, az élő programokon is részt vesz.

Több, mint 6 óra egy héten

+ az élő rendezvényeken töltött idő

profile-pic
Marta nyugdijas orvos

Megtanultam, hogy célkeresztben tartsak egy dolgot.

Megtanultam, hogy célkeresztben tartsak egy dolgot. Nekem csak egy dolog megy egyszerre teljes intenzitással, de azért a többire is figyelek. Gyűjteni kezdtem a támogató hiedelmeket és gyomlálom a korlátozó hiedelmeket. Az értékrendszerem stabilitását időnként tesztelem. (melyek azok, amelyeket mindig beírok az 5 legfontosabb közé?) És úgy összességeben szerettem a feladatokat, bár néha időeltolással fogtam hozzá. De érdemes megcsinálni! És szívesen olvastam a Tibor írásait. A legfőbb konkrét sikerem az volt, hogy 3-4 hónap alatt sikerült egy új szokást beépíteni az életembe.

Szerintem bárkinek és mindenkinek jót tesz az, ha tisztáz dolgokat az életében. Ha van célja azért, ha nincs konkrét célja, azért, hogy legyen és figyeljen rá. Hogy tudja azt, hogy belül kell előbb rendbe tenni a dolgokat, mielőtt a külvilágban keresi a hibák okait.

Mi a Nagy Belső Utazás? A külvilág felől befele fordítod tekintetedet, elbeszélgetsz ott a bent talált valakivel és igyekszel jó kapcsolatot kialakítani vele. Együtt sokra vihetitek a célok megvalósításában.

profile-pic
Margó Óvónő, ( nyugdíjazás előtt 10 hónappal)

Az NBU megtanít szeretni, megbocsájtani, és elfogadni önmagadat olyannak amilyen vagy.

Én egy tréningen, (7 szokás) hallottam, találkoztam először érintőlegesen az NLP-vel. Kíváncsivá tett, hogy ez mi? Utána néztem a neten, és "beszippantott". Tudatosabb, határozottabb lettem az itt tanult technikáknak köszönhetően. Nagy hatással volt rám februárban, a kreatív célkitűző tanfolyam, különösen nagy hasznát vettem a szabad írásnak. Hónapokig gyakoroltam napi szinten, mert éreztem a jótékony hatását. Azóta is előveszem, amikor szükségét érzem. A gondolkodó kalap technikája is tetszik,de ebben kevesebb sikerem volt. Az elmetérkép készítése eszméletlen nagy örömöt jelentett, és nagy figyelemösszpontosítást kívánt, ami lehetővé tette számomra, hogy egy adott problémát, helyzetet "egyben" lássam, ugyanakkor azt éreztem a készítése közben, hogy van megoldás, és a hogyanokra, az ütemezésekre is rávilágított. Köszönet érte!

Mindenkinek ajánlom ezt az online programot, aki úgy érzi, időnként nem érti a világ működését, és benne önmaga érzéseit, tetteit, cselekedeteit. Aki hajlandó tenni is azért, hogy valami változzon az életében, és elég bátor ahhoz, hogy őszintén szembe nézzen önmagával.

A Nagy Belső Utazás egy nagy kaland, találkozás azzal a személlyel, akivel leéled az életedet. Megtanít szeretni, megbocsájtani, és elfogadni önmagadat olyannak amilyen vagy. Rávilágít az értékeidre, őszinteségre tanít,nő az önbecsülésed általa.

profile-pic
Ibolya

A kreatív írás gyakorlattól el vagyok ragadtatva 🙂

A kreatív írás gyakorlattól el vagyok ragadtatva 🙂 Egy csomó gátlást feloldott és ráadásul magammal kapcsolatban is fontos felismeréseim születtek! Nagyon élvezem. köszi!

profile-pic
OIáh Rita adminisztrátor

Tetszik az NBU.

Tetszik az NBU. Az első gyakorlatoknál főleg olyan célok tűződtek ki elém, amik már úgy is megvoltak. Aztán nagyon jó volt, hogy egy évre tervezzük meg a hetünket, de ez összeborult egy hónap után, mert máshogy alakultak a dolgok. Úgyhogy még nem tudom mennyire lesz hatékony. A legjobban az egy évre szóló kihívásos játék tetszik. A naponta jövő kihívások túl sűrűk voltak, és így most ez a 12 naponta jövő jobb. Azért nem lenne baj, ha nem csak a célkitűzéssel kapcsolatos dolog lenne benne. Azt hiszem az egésznél fontos lenne, hogy ne építsünk fel mindent egy lapra, mert akkor ha borul, akkor az egész borul. Az előző, minden reggel írós feladatot kicsit félreértettem, és azt hittem ennek is a céllal kapcsolatosnak kell lennie, ezért nehéz volt. Viszont azt veszem észre, ha több dologra is befizetek vannak átfedések, ami végül is nem baj, mert van amit mindenkinek meg kell ismernie. Ezt a belső írásos dolgot én már elkezdtem ugye az előző kihívásoknál, csak az nálam nem reggeli szokott lenni. Nem is csinálom minden nap, de sűrűn.

Olyan embereknek ajánlanám ezt a programot, akik keresik a helyüket, és nincsenek konkrét céljaik, vagy irányvonaluk.

Oszd meg, hogy más is olvashassa!
>