Ez az időszak nálunk a készülődésről szól. Olyan, mint amikor hosszú útra indulunk, és még tervezzük az útvonalat, és csomagolunk, és tudjuk, hogy egy nagyszerű utazás vár ránk, s tele vagyunk lelkesedéssel.

Január 15-én indul a Nagy Belső Utazás - ez lesz a 4. évünk. Az előző három fantasztikusan sikerült, és ez nem csak a saját véleményem, hanem azoké a nagyszerű útitársaké, akik nélkül én sem vágtam volna bele a nagy kalandba.

A Nagy Belső Utazás a Mindennapi NLP egész éves online személyiségfejlesztő kalandtúrája. Hogy mit tartalmaz, azt már sokszor leírtam, és bármikor elolvashatod ezen a weboldalon, de talán még sokaknak nem tiszta, hogy mégis, mit lehet ezzel a programmal kezdeni.

Az NBU valóban egy belső utazás
 Azt jelenti, hogy a saját életed helyezed a fókuszba. A cél a változás. Minden körülmények között a pozitív változás. Akkor is, ha a helyzeted nehéz, ha nincsenek is céljaid, ha nincsen hited, ha nincsen társad - pont ez a lényege az egésznek, hogy megszerezzük, amire szükségünk van. Vagy - ha az nem lehetséges - akkor találjunk valamit, ami értelmet ad, és ami boldoggá tesz.

Ha pedig már most is boldog vagy, akkor az NBU egy nagyszerű, játékos kihívás lesz. Próbára teheted magad: Vajon mit tudsz MÉG kihozni az életedből?

Én nagyon lelkes vagyok ilyenkor mindig. Az NBU-nak ez egy csendesebb időszaka. Nincsenek új cikkek, nincs új feladat - készülődünk. De ahogy telnek a napok, sokminden összeáll, és hamarosan eljön január 15-e, amikor is indul a nagy kaland.

Az NBU nem egy lapos feladatgyűjtemény, nem egy cikksorozat, vagy lagymatag olvasnivaló.
Az NBU az a nagy durranás, amelyre már régóta vártál. Megváltoztatja az életed.

Hogy mi a titka?
Nos, bevallom, nem az NBU hozza el az igazi áttörést. Azt soha SEMMI nem hozhatja el, mert arra csak VALAKI képes. Ez a valaki pedig - már úgyis tudod - te magad vagy.

Nem tudom, mit terveztél 2019-re, de remélem, te pontosan tudod. S ha úgy döntesz, te is velem jössz a Nagy Belső Utazásra, akkor még lelkesebb leszek, mert együtt izgalmasabb az út.

Ketyeg az óra.... Velem tartasz?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>