Ez az írás teljes mértékben a jövőről fog szólni.

A jövő TERVEZHETŐ.

Más kérdés, hogy mennyire tervezhető, vagyis mennyire lehetünk abban biztosak, hogy amit eltervezünk, az meg is valósul. Nem arra gondolok, hogy eltervezem, hogy egy év múlva leteszem a középfokú angol nyelvvizsgát, és utána egy évig semmit sem csinálok annak érdekében, hogy ez meg is valósuljon, mert akkor természetesen a tervem a füstbe megy. Inkább arra célzok, hogy vannak az életünkben olyan események, amelyeket egyszerűen nem láthatunk előre.

Ilyen váratlan esemény lehet egy szerettünk, egy számunkra fontos ember elveszítése. Sosem tudhatjuk előre, kit ragad el mellőlünk a sors. Egy ilyen veszteség nagy megrázkódtatással járhat, és nem is mindig lehet könnyen feldolgozni. Van olyan, amikor egyszerűen nem akarjuk feldolgozni, mert szükségünk van a fájdalmunkra ahhoz, hogy tovább élhessünk.

Ugyanilyen váratlanul megszülethet az életünkben egy új személy, akit szeretünk, és aki hirtelen mindennél fontosabb lesz a számunkra. Ilyen lehet egy baba, de ilyen lehet egy új szerelem is, aki hirtelen (és előzetes figyelmeztetés nélkül) egyszerűen csak úgy betoppan az életünkbe.

De történhetnek más szerencsés és szerencsétlen események is az évek során, amelyeket egyszerűen nem láthatunk előre.

Van azonban egy olyan "dolgunk", amelyet nem érdeklik a szerencsétlen események, csakis a szerencsések, ha mi is úgy akarjuk. Ezt a dolgot úgy hívjuk, hogy képzelet. És pont erről szól a mai feladat is.

Megfigyelők és Felfedezők gondolkozzanak el a feladat kérdésein!
Utazók - ők írjanak le mindent!

A feladatot tekintsd tehát egy kreatív írásgyakorlatnak, hiszen az.

Ha nem tölt be a prezentáció, akkor ide kattintva letöltheted pdf formátumban.

Nos, remélem, jól sikerül ez a kreatív írásgyakorlat.
Egy dolgot mondok még, és aztán megyek: Mindez valóra válhat!

Nagyszerű napokat, sok sikert és örömöt kívánok neked.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen
>