Személyiségfejlesztés
Szöveg

Évindító kérdések

Lecke 1 Fejezet 1

Válaszolj az alábbi kérdésekre, és ezzel alkoss képet a jövődről!

Az alábbi feladat célja, hogy a legalapvetőbb kérdéseket tisztázd magadban, így megalkoss egy lehetséges elképzelést az előtted álló hosszabb időszakról.

Ez a feladat szándékosan igen egyszerű.
Célkitűzéssel nagyon sokat lehetne foglalkozni, hosszú órákat tölthetsz el vele, amelyek legtöbbször igen hasznosak. Most azonban csupán néhány kérdést adunk, amelyek elindíthatnak a fejedben egy olyan gondolkodási folyamatot, amely utat mutathat a céljaid felé. Ha komolyabban szeretnél foglalkozni a célokkal, az alapgyakorlatokat ajánlom neked. 

Az előfeltevésem, hogy igényed van arra, hogy valamiféle fejlődést érj el az életedben. Csak akkor érdemes a lenti kérdésekkel foglalkoznod, ha te is szeretnél pozitív változást elérni.

Ha a válaszadás után megadod az email címed, nemcsak a válaszaidat küldjük el egy email-ben, hogy azokat később is visszaolvashasd, hanem egy gyakorlatot is, amelyet a kérdésekre alapozva végrehajthatsz.

Ha csak a gyakorlatot szeretnéd megtekinteni (nem kéred az email-t), akkor a válaszadás után egyszerűen lépj a következő fejezetre (ez maga a gyakorlat, de kevésbé személyre szabott, mint az email, amely már a válaszaidat is tartalmazza.

Kellemes elmerülést a kérdésekben, és sok pozitív felismerést kívánunk neked!

Ha nem tölt be az űrlap, kattints ide.

Ha a válaszadás után azonnal a gyakorlatra ugranál, menj a következő fejezetre!

Pen
>