Nyelvtanulás dalokból

Új nyelveket felszedni lazán és vidáman, az életünk részeként? Az anyanyelvünket is így tettük a magunkévá. Az Aldebaran TV első videójában megnézzük, hogyan sajátíthatunk el a YouTube zenéiből, szótanulás nélkül kész mondatokat. Eközben nyelvtani szerkezetekre is ráérezhetünk, a kiejtésünket is finomra csiszolhatjuk, és mellesleg még élvezhetjük is az egészet. 

A nyelvekről, a hozzájuk kapcsolódó képességeinkről, a nyelvtanulás hatékony módjáról töméntelen tévhit él a társadalmunkban. Ha eredményesebben és jobb érzésekkel akarsz nekiállni ennek az izgalmas tevékenységnek, elolvashatod a Természetes nyelvtanulás c. könyv első 50 oldalát, amelyet ingyen letölthetsz a http://termeszetesnyelvtanulas.hu/oldalról. 

Amennyiben a Homo sapiens nevű faj egyede vagy, genetikusan bizony kiváló a nyelvérzéked – bármilyen élményeid is voltak eddig. Ezt azért jó tudni. A háttérbe szorult képességeid felélesztésében további módszerek, másfajta gondolkodás is segít – ezekre fokozatosan kitérünk az Aldebaran TV csatornán. Lehet, hogy érdemes feliratkoznod most? Ha értesítést akarsz kapni az új videókról, a kis csengőre is kattints rá a YouTube-on.  再见 Agur! Sara mushe! Iki!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen
>