Teljes átalakulás – a könyv

Érdekel a Nagy Belső Utazás, de nem szívesen veszel részt online programokban?

Szűcs Tibor: Teljes átalakulás

Személyiségfejlesztő foglalkoztatókönyv felnőtteknek

Papírkönyv - letölthető kiegészítőkkel

4800 Ft
+ 1285 Ft postaköltség

Ebook (PDF) - letölthető kiegészítőkkel

3600 Ft

De a mi a csuda az a "személyiségfejlesztő foglalkoztatókönyv"?

Egy könyv, amely kitölti a teljes évedet.

 • A könyv egy speciális évkönyv. Január 15-én kezdd el, és minden hónapban három fejezetet olvass el belőle! (Később is kezdheted, könnyen utoléred magad.)
 • 35 fejezetet tartalmaz - minden fejezet egy (vagy több) meghatározott feladatot ad neked.
 • Tedd a könyvet a táskádba, rakj mellé egy füzetet és egy tollat!
 • Végezd el a feladatokat, kövesd az útmutatást!
 • Vedd észre, hogy megváltozik az életed!

Mi van ebben a könyvben?

Egy komplett személyiségfejlesztő útikalauz

 • 12 nagyobb állomás, amelyeken az év során végigmegyünk
 • Havonta 3 állomás, amely igazodik az adott hónap témájához
 • Személyiségfejlesztő feladatok
 • Kreatív írásgyakorlatok 
 • Célkitűző feladatsor
 • Ötletek, tippek és hasznos tanácsok a személyes változáshoz
 • Hozzáférés letölthető anyagokhoz, amelyek között audioanyagot, feladatlapokat, esettanulmányokat találhatsz

Hogyan született meg ez a könyv?

A "Teljes átalakulás" a Mindennapi NLP egész éves online személyiségfejlesztő kalandjának az átirata. A könyvben szereplő gyakorlatokat nem csupán email-ek útján küldtük ki mindazoknak a bátor felfedezőknek, akikkel együtt tettük meg a nagy utat, hanem élő rendezvényeken is teszteltük azokat.
Az éves program újra elindul minden évben, ez a Nagy Belső Utazás. Ha te már beneveztél erre a hatalmas kalandra, akkor nincs szükséged erre a könyvre, hiszen online és élő programokban, személyiségfejlesztő küldetéssorozatban, számtalan gyakorlatban lehetsz részese mindannak, amely kizárólag a saját személyes változásodról szól.
A könyv tehát azoknak készült, akiknek nincs lehetőségük, kedvük, módjuk, vagy akármijük is, hogy benevezzenek az NBU-ra, de égnek a vágytól, hogy megváltoztassák az életüket. A könyv tehát egy már bevált online program teljes átirata, helyenként alaposan átírva, kibővítve, hogy teljes mértékben a javadat szolgálja. Hogy a program ne veszítsen az értékéből, hozzáférését kapsz sok letölthető anyagokhoz is. Ezek között nemcsak letölthető és kinyomtatható NLP és kreatív írásgyakorlatokat találhatsz, hanem audioanyagot is, vagy színes képekkel illusztrált kreatív feladatot.
Ez tehát NEM egy közönséges könyv. Ezt a könyvet nem elolvasni kell, hanem VÉGIGCSINÁLNI. És mivel ez egy évkönyv, érdemes januárban elkezdened. Nagyszerű kaland vár rád.

A Belső Írás a kedvencem, azzal jó messzire lehet "utazni". 🙂

Másként tudok gondolni a célokra, feladatokra mint előtte. Az utazás alatt mindig voltak/vannak sikerélmények amik előre visznek. A Belső Írás a kedvencem, azzal jó messzire lehet "utazni". 🙂

Mindenkinek ajánlom a Nagy Belső Utazást, akinek igénye van arra, hogy megismerje önmagát és elfogadja a segítséget a Tibitől, hogy végig vezesse az útján lépésről-lépésre. Ajánlom azoknak akik mélyebben akarják megtalálni saját értékeiket és azoknak is akiket az Élet kényszerít rá, hogy elinduljanak egy Nagy Belső Utazáson. 🙂

A program alapvetően egy nagyon jól összerakott rendszer melynek nagyon találó az elnevezése. Egy olyan út amit ha várakozással és kíváncsisággal jársz végig akkor élvezni fogod az egész utat! 🙂

Mária , ügyvezető

A könyv nyomtatott és elektronikus formában is megrendelhető!

A nyomtatott könyv ára a letölthető anyagokkal együtt 4800 Ft

A könyv postázási díja belföldre: 1285 Ft

Az elektronikus könyv ára a letölthető anyagokkal együtt 3600 Ft

Az elektronikus könyvet PDF formátumban tudod letölteni.

Amennyiben ebook formátumban szeretnéd a könyvet, akkor írj egy megrendelést az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre.
Ha papírkönyvet szeretnél, akkor kattints a gombra.

Milyen változást érhetsz el a könyv által?

Megtalálod személyes értékeidet

Nem az elvesztett pénztárcádra gondolok, hanem a belső értékeidre. Az alapvető személyes értékrend felállítása mindennek az alapját képezi.

Kitűzöd céljaid, és elindulsz feléjük

A könyvben a fő csapás irányát a célkitűzés határozza meg, mégpedig egy igen alapos, gyakorlatias, a mindennapi életben alkalmazható feladatsorozat által. Nálunk nem áll meg a tervezésnél a célkitűzés.

Rajta maradsz az úton

A könyv nem csupán elindít téged a változás útjain. Folyamatosan motiválni fog, hogy ne zuhanj vissza a hétköznapok szürkeségébe. Ezt a könyvet nem csak elkezded, be is fogod fejezni.

Elhagyod a komfortzónád

Nagyszerű dolog kényelemben és biztonságban tölteni az életed. Vagy nem? Talán néha érdemes volna kilépned, és új, izgalmas lehetőségekre lelni? Eljött a változás ideje, és az új lehetőségek odakint várnak.

Kiléphetsz onnan, ahol már nincs helyed

Vannak helyzetek, amelyekbe évekre bent ragadunk. Keressük a nem létező megoldást, valakire vagy valamire várunk, pedig már nincs értelme. Ha te is ilyen helyzetben vagy, ideje továbblépned.

A kezedbe veszed a varázspálcát

Nem hétköznapi utazásra indulsz. Szükséged lesz egy csipetnyi varázslatra. Ismered az NLP-t? A kreatív írásgyakorlatokat? A metaforikus gondolkodást? Itt az ideje, hogy kibővítsd az eszköztárad a személyes változásod útjain. 

Új döntéseket hozol

Agyalunk majd rendesen. Hidd el, nem megyünk fejjel a falnak. Ugyanakkor megérkezünk majd bizonyos állomásokra, ahol lesz tennivalónk. És akkor cselekedni kell. Az utazás során komoly döntéseket hozhatsz.

Új szokásokat alakítasz ki

A könyv fejezetei dátumokhoz kötöttek.Tulajdonképpen egy határidőnaplót kapsz kézhez. A célkitűzés egyik legfontosabb kritériuma, hogy legyenek határidők. Nos, te ezeket készen kapod. Az, hogy cselekszel magadért, a szokásoddá válik.

15 év kihagyás után visszatértem a pedagógus pályára

Kedves Tibi! Köszönöm a könyvet, amit kedvezménnyel kaptam Tőled egy éve, a születésnapom alkalmából. Valójában ezért gondoltam, hogy hozzám szól, sőt egyenesen nekem íródott 🙂 mert pont a szülinapomon indul a feladatsor és mivel ráálltál az alkura is, miközben nemigazán az én stílusom ez a laza kedvezmény kérés. Tehát olyan felsőbb akarat érzésem volt, arra meg a világ legészszerűbb dolga hallgatni. Arra emlékszem, hogy valahogy komolyan éreztem, hogy igaz, amikor az elején azt mondtad, hogy mert valóban változni fog az életem. A fő változás, hogy 15 év kihagyás után visszatértem a pedagógus pályára és egyben én lettem a város első Montessori tanítója, amire aztán tényleg nem gondoltam sose. Utoljára akkor találkoztam ezzel a névvel, amikor Pestre jártam fősulira és a vonat valamelyik Montessori intézmény mellett ment el. Akkor valami megszólított, de hogy pontosan mi azt akkor még nem tudtam. Nekem ez a legnagyobb változás. Valamint több alkalommal lelki támasz és előrevivő volt a könyv, az aktuális feladat, mintha pont nekem szólt volna, amikor valahogy nem stimmeltek a dolgok. Úgy tervezem, az idei (azaz jövőre január 15.) szülinapomon újból nekiállok. Érdekel, hogy ugyanazon feladatokra mennyiben lesznek mások a válaszaim. Köszönöm mégegyszer ezt a fejlődési lehetőséget és igen, örömmel fogadom a szülinapi jókívánságokat! 🙂 Szeretettel: Kata

Kata , újságíró aztán év közben tanító is 🙂

Sok ilyenre lenne szükség!! KÖSZÖNÖM!!!!

Az NBU-nak köszönhetően megtanultam rendszerezni, tudatosítani az értékeimet, a céljaimat, felismerni, hogy igazából mi a fontos számomra, merre is kellene elindulnom. A kreatív írásgyakorlatok nagy élményt jelentettek, hatékonynak éreztem ezeket, segítettek " közelebb kerülni saját magamhoz". Eddig is tapasztaltam már a feladatok motiváló, lelkesítő hatását,máris közelebb kerültem céljaimhoz, de biztos vagyok benne, hogy továbbra is segítenek majd céljaim elérésében.

Olyan embereknek ajánlanám ezt a programot, akik szeretnék szórakoztató, könnyed , érdekes módon megismerni önmagukat, belső mozgatórugóikat, valódi belső vágyaikat és értékeiket.

Az NBU egy kalandokkal teli, izgalmas utazás a belső valóság felfedezésére, feltérképezésére, a belső történések megismerésére, amely erővel, lelkesedéssel, motivációval tölt fel - szórakoztató, lelkesítő, ugyanakkor rendkívül hasznos és fontos tevékenység. Sok ilyenre lenne szükség!! KÖSZÖNÖM!!!!

Andi , kineziológus, fejlesztőpedagógus
>