Nagy Belső Utazás – Ingyenes tagság

Nagy Belső Utazás - Ingyenes tagság

Foglalkozz magaddal!

Személyiségfejlesztés:

  • NLP
  • Célkitűzés
  • Metaforikus gondolkodás
  • Kreatív írás

Cikkek, feladatok, gyakorlatok.

Mi az a Nagy Belső Utazás?

A Nagy Belső Utazás, röviden az NBU a Mindennapi NLP egész éves online személyiségfejlesztő programja, amelyet 2021-ben hatodik alkalommal indítottunk el. A részvétel tagsági díjhoz kötött, s a program folyamatosan megújuló, sokrétű személyiségfejlesztő feladatokat ad minden tagnak.

Mit tartalmaz az ingyenes tagság?

Az ingyenes tagság, ahogyan a nevében is benne van, teljesen ingyenes. Lépj be a tanfolyami felületre és máris eléred a feladatokat az NBU - Ingyenes tagság berkein belül. Ha a gyakorlatokat mind megoldod, garantált lesz a fejlődésed. Mivel azonban egyik feladat sem kötelező, te döntöd el, mennyi energiát fektetsz bele.


Mennyi időd van magadra?

Az NBU legfőbb célja, hogy foglalkozz magaddal. Tehát nem olvasgatni kell, hanem gondolkodni, írni, tervezni, célokat kitűzni és tenni ezekért. Ha egyébként ilyesmit nem teszel mostanában, akkor az NBU nagyon jót fog tenni neked.
Ugyanakkor legtöbbször van egyéb gondunk is, így nem mindenki tud hosszú időt tölteni egy-egy feladattal. Erre is gondoltunk, ezért három különféle "szerepet" vehetsz fel.

Szerepek az NBU-ban

MEGFIGYELŐ:
Ha nem igazán van időd magadra, akkor lehetsz megfigyelője az utazásnak. Vagyis elolvashatod a cikkeket, és elgondolkozhatsz azokon. Esetleg döntéseket is meghozhatsz.

FELFEDEZŐ:
Ha szívesen elmerülnél néhány gyakorlatban is, néha megcsinálnál egy online műhelyt, akkor felfedezheted a legjobb módszereket, célokat tűzhetsz ki, és el is indulhatsz a céljaid felé.

UTAZÓ:
Az Utazó minden állomáson alaposan szétnéz, megcsinálja a gyakorlatokat, cselekszik és füzete van, amelybe minden nap ír. Talán pár dolgot kihagy, másokban mélyebben elmerül. 


Módszerek az NBU-ban

A Nagy Belső Utazásban többféle önfejlesztő módszerrel is megismerkedhetsz. Valójában egy-egy gyakorlat több módszert is használhat.
Ha megcsinálod a gyakorlatokat, a következő módszereket ismerheted meg.

NLP
Neuro Lingvisztikus Programozás
Az NLP több, mint negyven éve született meg, s ma nem véletlenül az egyik legkedveltebb önfejlesztő, kommunikációs, problémamegoldó módszer. Bár az NLP a céges tréningek közkedvelt tanfolyama, a z NBU-ban főként saját fejlődésünkre használjuk. Játékos, elegáns gyakorlatokkal várunk.

Célkitűzés
Céljaid megtalálása, megtervezése és elérése
Ha fogalmad sincs, mit kezdj magaddal, akkor elsőként ezt derítheted ki. Aztán ezt a képet pontosítva lassan kijelölheted magadnak az utat a saját belső utazásodban.
Mi az, ami fontos neked? Mitől lennél boldogabb? És mindezekért mit is tehetnél? 
Az NBU alapvetően célkitűző program.

Kreatív Írás
Hatékony és élvezetes írásmódszerek
Az NBU számos gyakorlata a BELSŐ ÍRÁS nevű módszert alkalmazza. Ezek az írásgyakorlatok a folyamatos kézírásra, az ún. "szabad írás"-ra épülnek. Ha ezekben elmerülsz, szerezz be pár füzetet, és jól fogó tollat, sokat fogod ezeket használni. A szabad írás könnyen a legkedvesebb hobbiddá is válhat. Érdemes kipróbálnod.

Metaforikus gondolkodás
A történetek ereje
Számos gyakorlat épít arra, hogy a probléma helyett egy ahhoz hasonló helyzettel foglalkozik. Ez lehet egy egyszerű hasonlat (a főnököd egy vadkan), de a metaforikus történetek alkotása is ide tartozik.
Vannak utak, amelyek nemcsak kellemesek, hanem jó helyre is vezetnek.

Mit kapsz az INGYENES NBU-ban?


  • Az "alapgyakorlatokat"
  • Feladatokat, gyakorlatokat, játékokat
  • Online műhelyek felvételeit
  • Támogatást, segítséget, ha elakadnál

Hogyan lehetsz te is tagja az ingyenes NBU-nak?

Az ingyenes NBU-t azonnal elérheted, ha idekattintasz. Még regisztrálnod sem kell 🙂

Többre vágysz?

Most megvásárolhatod a teljes NBU csomagot - örökös hozzáféréssel.
Emeld a személyiséged fejlesztését magasabb szintre, tegyél komolyabb lépéseket önmagadért!

>