Egész évben elérhető kedvezmények – 2021

Ha tagja vagy az ezévi NBU-nak, a kedvezménykódokat (bejelentkezés után) itt érheted el.

Jelenleg az összes elérhető kedvezmény: 147000 Ft.

NBU kedvezmények - 2021.

Élő tanfolyamok

NBU kedvezmény

4 000 Ft

7 000 Ft

8 000 Ft

8 000 Ft

5 000 Ft

8 000 Ft

2 000 Ft

Ericksoni Hipnózis II. - Hamarosan!

2 000 Ft

2 000 Ft

2 000 FtA fenti kedvezményekre (és többre) egész évben jogosult vagy, ha jelentkeztél az éves személyiségfejlesztő programunkra, amelynek a díja csupán 28000 Ft!

...kijelölte számomra az értékeket, amik fontosak nekem, és foglalkoznom kell vele.

Nagyon tetszettek az eddigi feladatok. Az életkeréknek főleg az a része, hogy úgy csináljuk meg, hogy mit nem szeretnénk. Ez kijelölte számomra az értékeket, amik fontosak nekem, és foglalkoznom kell vele. Aztán jó volt ezekhez célt kitűzni, legszuperebb pedig az éves programterv készítése volt.

Minden olyan embernek ajánlom ezt a programot, aki még nincs tisztában vele, hogy mit is kezdjen magával. Aki keresi a helyét az életben és valami fogódzót keres.

Oláh Rita ... adminisztrátor

Az NBU segít összeszedettnek lenni

Az NBU segít összeszedettnek lenni és átgondolni olyan dolgokat, amelyek ugyan nap közben átfutnak az agyamon, de igazán sosem foglalkozom velük. Megmaradnak vágyaknak, de azoknak is csak haloványnak, mint egy emlékeztető. Az NBU viszont segít ezeket felfejteni, megfejteni, rendszerbe rakni, és átgondolni, majd cselekvésre ösztönöz.

Mindenkinek ajánlom ezt a programot, aki azt gondolja, úgy érzi, hogy nincs ideje magával és a céljaival, vágyaival foglalkozni.

Galuska

Fókuszban tartja a legfontosabb feladatainkat.

Fókuszban tartja a legfontosabb feladatainkat, céljaink elérését, szemünk előtt tartva a fő célt. Rendszeres feladat-megoldásokra késztet, melyekkel elérhetjük kitűzött céljainkat. Közben megismerkedünk az NLP legfontosabb alapelveivel és módszereivel is.

Mindenkinek ajánlom, akinek fontos, hogy rohanó világunkban lépést tudjon tartani, és céljait ne csak megfogalmazni tudja, de megvalósítani is!

Éva ... személyi bankár
>