No menu items have been found.

Vegyél új lendületet a változáshoz:
kreatív gyakorlatok, nagyszerű csoport, új módszerek az önfejlesztéshez

Élő NBU műhely

Jelenleg nincs új meghirdetett időpont.

házigazda:
SZŰCS TIBOR
Mindennapi NLP

arrow-down

Ezt a műhelyt azoknak hoztuk létre, akik szeretik az élő találkozókat és a csoportos gyakorlatokat. Akiknek fontos a személyes jelenlét, a valódi párbeszéd. A műhely során a Nagy Belső Utazás aktuális témájával összhangban egyéni és csoportos gyakorlatokat végzünk, új személyiségfejlesztő stratégiákat és modelleket ismerünk meg. Ez a nap tehát egy aktív önfejlesztő műhely.


Sikerült elindulnom a holtpontról

Fantasztikus volt az élmény. Sikerült elindulnom a holtpontról és a magabiztosságom is erőre kapott. Tele vagyok tervekkel és ötletekkel. Az online NBU is fantasztikus, de önmagában kevésnek érzem. Kell a megerősítés amit csak egy ilyen tréningnap adhat és adott is. Felfrissültem és motiváltabb lettem. Letisztult bennem sok minden és választ kaptam meg sem fogalmazott kérdéseimre is. Azt gondolom kell a hasonló gondolkodású motivált emberek társasága . Örülök hogy értékes kapcsolatokat építhettem és személyesen találkozhattam Tibivel. Köszönöm a lehetőséget. Örömmel vennék részt további NBU műhelynapokon - akár a modellezés kapcsán is már márciusban .

Bartáné Jankovics Éva

Miért érdemes eljönnöd neked is?
A műhelyen való részvétel a következő előnyökkel jár:

Fókusz

Ezen a napon kiemelten egy dologra figyelsz majd: a saját életedre. Minden gyakorlatot és feladatot a saját konkrét élethelyzeteddel kapcsolatban végezhetsz el. Ha eddig nem jutott elegendő idő magadra, akkor ezen a műhelyen most rátalálhatsz az útra, amelyen előbbre juthatsz.

Felismerés
Kreatív önfejlesztő és problémamegoldó gyakorlatokat csinálhatsz velünk. Nem elmondjuk, hogy mit kell csinálni, hanem együtt meg is csináljuk. NLP, célkitűzés, szabad írás, metaforikus gondolkodás, játékosítás. Ezek a módszerek új lehetőségeket tárnak fel az életedben.

Motiváció

Az NBU élő műhely egy motivációs ugródeszka. Érdemes tornacipőben jönni! A nap során annyi lehetőségre fény derül, hogy alig várod majd, hogy végre elkezdd megvalósítani, amit elterveztél. Olyan módszereket kapsz, ami élvezetessé teszi számodra a pozitív változást. Szárnyalni fogsz.

Élmény

Maga a műhely nagyszerű élményt nyújt, így a felismerések mellett emlékezetes élményeket is hazavihetsz. Minden élő programunk családias légkörben, jó hangulatban telik el. A legnagyobb értéket maga a csoport hordozza. Te magad, és akik veled együtt ott lesznek. Kávéval, teával, nasival várunk , és persze ebédelni is fogunk. Jól érezzük magunkat.

arrow-down

A műhely témája

Ha követed az NBU 2019-es önfejlesztő programját, akkor tudod, hogy mivel foglalkozunk most. A téma röviden célkitűzés és hatékonyság. Ez nagyjából azt jelenti, hogy elhatározunk valamit, és igyekszünk azt a legkisebb energia-befektetéssel megvalósítani. 

A tervezett tematika:

- Gyors célbemérés

- Cél átformálása

- Fordított célkitűzés

- Szokástervezés

- A szabad idő

- Lehetőségek az írásban

- Kreatív írás-gyakorlatok

- Játékosítás


Mindezeket előadás, megbeszélés, egyéni vagy csoportos gyakorlatok útján ismerheted meg.

Ez a tematika még nem végleges, de az "irány" nem fog változni. Játékos és kreatív gyakorlatokat végzünk, amelyek célja a pozitív változás.


Kiket várunk ezen a programon?

Az NBU aktív tagjait.
Ha a 2019-es éves online programunkat végzed, akkor képben vagy, a műhely témája a Nagy Belső Utazás aktuális állomásaira épül. Átvehetünk néhány már ismert gyakorlatot élőben, ilyenkor újabb apró trükköket vagy hasznos kiegészítéseket ismerhetsz meg. Mindenképpen lesznek azonban ÚJ gyakorlatok, vagy új technikák, módszerek, amelyeknek nagy hasznát veheted a jövőben. Ha nem veszel részt az NBU 2019-es programjában, még csatlakozhatsz


Ha csak az ingyenes NBU-t követed,
akkor is sok feladatot kapsz tőlünk. Fontosnak tartod az életed jobbá tételét, és hajlandó vagy időt szánni magadra. Ha te is ilyen vagy, és most úgy döntesz, megérdemelsz egy külön napot, amit a saját életed tervezgetésével töltesz, ott a helyed.


Ha azt sem tudod, mi az az NBU.
Az NBU a Nagy Belső Utazás, egy izgalmas feladatsorozat, játékos küldetéseket és folyamatos motivációt nyújtó egész éves online személyiségfejlesztő kalandtúra. Most már tudod, mi az az NBU. De ha nem tudnád, akkor is szeretettel várunk a műhelynapon, hiszen így is tökéletesen érthető és ugyanolyan élvezetes lesz számodra minden gyakorlat, és az egész program.

Jelenleg nincs meghirdetett időpont.

arrow-down

© 2019 Mindennapi NLP

>