NBU nap

Iránytű + Áramlatban

2020. július 04. szombat
2020. július 05. vasárnapA tavaszi NBU nap témája az Iránytű volt (célok, utak, szokások).
A nyári nap az Áramlatban (természet, feltöltődés, szabadság).


Mivel az első napot a kialakult járványügyi helyzet miatt nem tudtuk megtartani, most a lehetőségeink szerint mindkét témával fogunk foglalkozni egy napon.


A program 10:00-17:00-ig tart.

Egerbakta

3321, Tóvölgy u. 2.

Követed a Nagy Belső Utazást?

Vagy csak egyszerűen elhatároztad, hogy ebben az évben teszel is a pozitív változásért? 

​Érdekel egy izgalmas, játékos, kreatív önfejlesztő műhely?


GYERE, ÉS TARTS VELÜNK!

Mi történik ezen a napon?

Ez a nap az NBU első hat hónapjának az összefoglalása egy kreatív önfejlesztő műhely során.


A nap során több életterülettel foglalkozhatsz


Célok

Meghatározhatod vagy újragondolhatod a céljaid és magasabb célod. 


Énidő

Megalkothatod és gondosan megtervezheted a rendszeres énidődet. 


Napi rutin

Átgondolhatod a mindennapi tevékenységeidet, és optimalizálhatod az életviteli stratégiádat.

A fentieket fogjuk kiegészíteni a nyár témájával: természet, feltöltődés és szabadság.

Hol lesz ez a program?

A pontos helyszín: 3321, Egerbakta, Tóvölgy u. 2.
Térkép itt:


Egertől 10 km-re, Egerbaktán, kellemes környezetben, az erdő szomszédságában várunk téged. Az élő műhelynap barátságos helyszíne odabent:

Jó idő esetén kellemesebb lehet odakint:

Kinek és mikor ajánlott ez a nap?

Ha részt veszel a Nagy Belső Utazásban

Ha te az NBU aktuális évének az Utazója vagy, és célod a változás, akkor ott a helyed. Neked ez a nap ajándék, csak el kell jönnöd, és mindaz, ami az első három hónap témája, most egyetlen nagy egész napos gyakorlatsorozatban kerül összefoglalásra. Ha minden gyakorlatot megcsináltál, akkor is élmény lesz számodra ez a nap, mert az élő gyakorlatok mások, mint az online feladatok. Hatalmas adag motivációt jelenthet neked ez a nap.

Ha eddig teljesen lemaradtál az NBU-val, akkor főként fontos, hogy ott legyél. Most egy nap alatt letudhatod az első három hónapot. Ennek épp itt az ideje, mert hamarosan jön a negyedik hónap.


Részvételi díj:
Nincs


Ha részt veszel az ingyenes NBU-ban

Az ingyenes NBU-t követő Utazóinknak különösen fontos, hogy tartsák a ritmust, mert a gyakorlatok tíznaponta eltűnnek, hogy újabbak jöjjenek a helyükre, tehát mindig csak egy feladat látható, nem lehet az anyagot gyűjtögetni, csak megcsinálni. Ez így tulajdonképpen elég előnyös.

Ugyanakkor az ingyenes NBU a fejlődés egy bizonyos szintjét jelenti, de nem mindig követi az éves program aktuális témáját. Most lehetőséged nyílik rá, hogy végigvidd az első három hónapot.


Részvételi díj:
Ha eljössz erre a napra, akkor 5000 Ft-ért élőben kaphatod meg az első három hónap esszenciáját. 

Ha pedig úgy érzed, magával ragadott a Nagy Belső Utazás hangulata és lendülete, és szeretnél csatlakozni a "nagy" online NBU-hoz, akkor a befizetett összeget jóváírjuk az éves díjból. (Ezt a kedvezményt az élő programot követő egy hónapban érheted el.) Ez azt is jelenti, hogy ebben az évben a többi három NBU napra is ingyen jöhetsz.


Ha semmiben sem veszel részt

Ha minket nem követsz, de egyébként aktívan fejleszted magad, akkor az olyan, mintha az ingyenes NBU tagja volnál, tehát az előző bekezdés vonatkozik rád.

Ha minket nem követsz, ráadásul egyáltalán nem fejleszted magad, akkor pláne ott a helyed. Ha a szokásaid nem visznek előre, ez az egynapos játékos önfejlesztő gyakorlatsorozat a legjobb, ami történhet veled. Egy napodba kerül, hogy új, könnyebb tervet készíts magadnak, ami elvezet a célodhoz.


Részvételi díj:

A részvételi díj ebben az esetben 5000 Ft, amelyet az előzőekben leírt módon az, egy hónapon belüli váltott NBU tagság árából jóváírunk.

Mit kapsz ezen a napon?

Szeretetteljes fogadtatást és vendéglátást

A szokásos tea mellett a kertben gyűjtött gyógynövényes teákra is vendégünk vagy. Kávét is választhatsz, de azt nem a kertben gyűjtjük. Lesz még egy kis ropiféle, sós és édes a részünkről, amire egész nap vendégünk vagy. Ha pedig úgy döntesz, egy kis hazaival támogatnád a csoport hangulatát, ne fogd vissza magad. Egy kis pogácsa vagy stangli, csokis kis bigyók, bodzaszörp meg narancslekvár, magvak, gyümölcsök, zöldségek, és sütemények - nem szeretnénk korlátok közé szorítani lehetőségeidet, mindennek örülünk előre a csoport nevében (is). Figyelem: Ez nem elvárás, csak egy lehetőség. Képzeld el, ha mindenki hoz valamit. Én elképzeltem egyébként, és egészen jó volt.

Színes NBU Iránytű-kártyákat

A nap témájához igazodó kitölthető és hazavihető huszonkét lapos pakli. Mivel ez lesz a tervező eszközöd, remek iránytűként szolgál majd téged a közeljövőben - ha valóban változtatni akarsz. Ezek a színes kártyák több gyakorlat együttes kellékei, amelyek egy teljesen mobil, táskádban könnyen elférő motivációs pakliként is jó szolgálatot tesznek majd.

A csoport varázsát

Egy élő találkozó igazi előnye. Az egymással megosztott élmények és gondolatok adják saját változásod katalizátorát. Nem lesznek száraz előadások, nem kell őrült módon jegyzetelned, amit a projektor kivetít. (Nincs is projektorom.) Beszélgetni fogunk sokat, együtt gondolkodni, mesélni, kérdezni, sugallatokat adni. Ezen a műhelynapon az emberi kapcsolatokban rejlő erőt használhatod fel a saját fejlődésed érdekében, és ugyanezt adhatod másoknak a saját jelenléteddel. Beleviheted magadat ebbe a nagyszerű napba, hogy ezzel mindannyiunkat gazdagíts.

Kreatív önfejlesztő gyakorlatokat

A nap egy gondosan felépített önfejlesztő műhely.

Amit érdemes megemlíteni:

  • Játékosítás (gamification) - ami élő programban nyújtja a legjobb élményt.
  • NLP (Neuro-lingvisztikus programozás) - a teljes program illeszkedik az NLP modelljére.
  • Célkitűzés - Alapok és fordított célkitűzés.
  • Önálló és csoportos gyakorlatok - rövidebb "elvonulós" feladatok és sok közös élmény.

Helyfoglalás, jelentkezés

Részvételi díj:
5000 FT
A 2020-as NBU tagjainak:
INGYENES

Kérdésed van? Bármiben segíthetünk?
Használd a jobb alsó ikont, vagy írj az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre.
Hívhatsz is bennünket munkaidőben a 30 / 2079509-es számon.


>