Mágikus számokról szóló korábbi írásom páratlan sikerén felbuzdulva páros lábbal ugrottam volna neki ennek az újabb izgalmas írásnak - ámde végül mégis begépeltem.

Minekutána az egyes, a kettes és a hármas már lerágott csont, ezért véletlenszerűen direkt három prím számot akartam választani, de túl bonyolult volt, maradtam a 4-5-6-nál.

Most tehát megtudhatod, mit jelent, ha bizonyos számokkal találkozol a mindennapokban. Ezt oly szórakoztató figyelni, hogy feltétlen ismerned kell a négyest, ötöst és a hatost is.

Nagy Belső Utazás, személyiségfejlesztés, önismeret, mágikus számok, ötös szám jelentése

Öt

Kezdjük az ötössel, szegény, páratlannal. A két szomszédja viszont páros, és ez állati bosszantó tud lenni. Az ötödik azonban nem hagyja magát. Kalandra vágyik, változni akar.

Az ötös képtelen a fenekén ülni. Nem arról híres, hogy egy helyben totyorog. Ha szembejön vele egy lehetőség, ő elébe megy, nem hagyja azt veszni. 

Mellesleg az ötös hűséges ahhoz, akit szeret, és többnyire nő. (Ez mindig igaz, eltekintve a hűtlen férfiaktól.)

Ha tehát ötös számmal találkozol, ami elég ritka, hiszen a lottón az ötösre van a legkisebb esély, és öt forintért már úgysem adnak semmit, reggel ötkor még húzod a lóbőrt, de ha mégis találkoznál ezzel a számmal, ami elég gyakori, mert öt ujjad van például, öt éves Pistike, és akkor a dominó ötöst még nem is említettük, szóval, ha ötöst látsz, az nem véletlen.

A jövőben minden ötöst üdvözölj ennek szellemében. Ha ötöst látsz, az azt jelenti, ideje rányitni a szemed a világra, bevállalni a rizikót, a kalandot, és cselekedni. Vége a tespedésnek, fel lehet pattanni a karosszékből, és a nyakadba venni a világot. Indulj kalandos utazásra. Lehet ez egy valódi utazás, lehet egy lelki utazás, de - sokak szerint - a legjobb a Nagy Belső Utazás.

Nagy Belső Utazás, személyiségfejlesztés, önismeret, mágikus számok, négyes szám jelentése

Négy 

Nos, elég ránézni, hogy lássuk, mennyire szögletes, mondhatni, kocka ez a szám. A négyes inkább férfias jelenség, ő a precíz mérnök, a szabatos, pontos, fegyelmezett. Ennek megvannak a jó oldalai is, amely megbízhatóságot, szavahihetőséget, és produktív munkát jelent. Ha azonban az utóbbit túlzásba viszik, akkor munkamániáról beszélünk.

A négyes a maga szabályos ismétlődésével rendszert visz az életünkbe. Gondolj csak a négy évszakra (nem a Vivaldira) vagy a négy elemre (a lapos, a ceruza, a gomb és a góliát) vagy a rajzfilmfigurák négy ujjára .

Mit jelent hát, ha sok a négyes körülötted? Ha már a kutyák is négy lábon szaladgálnak az utcán, négy keréken gurulnak az autók, vagy négybe vágják a pizzádat? Egy percig se kételkedj abban, az Univerzum üzen neked: Túlságosan komolyan veszed az életet. (Ennek nincs értelme, nem úszod meg élve.) Talán már évek óta a megfelelő pillanatra vársz - vigyázz, pont most múlik el. Ha a négyesek végeláthatatlanul manifesztálódnak a mindennapjaidban, talán bele kéne fogni még abba is, amiben nem igazán hiszel. Adj egy esélyt magadnak, vagy kettőt, de leginkább négyet.

Nagy Belső Utazás, személyiségfejlesztés, önismeret, mágikus számok, hatos szám jelentése

Hat

Az összes egyjegyű közül a hatos a legharmonikusabb szám. Benne van az egy hatszor, a kettő háromszor, a három kétszer, és a négy meg az öt is, némi maradékkal, de az is egy meg kettő. Mielőtt azonban négyzetre vagy piedesztálra emelnénk, nézzünk a körmére. A hatos ugyanis bármilyen szerető és gondoskodó természet, jaj annak, aki felbosszantja! A hatos képtelen elviselni az igazságtalanságot, nem szabad vele ujjat húzni, különben megtanít kesztyűbe dudálni.

Ne feledkezünk meg a szénről sem, amely nélkül nem létezne élő teremtmény a földön - főleg nem a szenes ember. A szén a hatodik kémiai elem a periódusos rendszerben, és rendkívül változatos formákat tud ölteni, mint például a gyémánt, ami az egyik legkeményebb anyag, vagy a grafit, ami meg a legpuhább, vagy a széncinege, ami a legkedvesebb.

Mit jelenthet, ha sok hatossal találkozol? 

Nos, jelentheti azt, hogy ideje a harmóniára törekedned. Elengedned magadtól a félelmeket, befejezni a duzzogást, szélnek ereszteni a negatív energiákat. Ezek helyett engedd a belső békét megszületni, és szívd el a békepipát önmagaddal.

A sok hatos arra is buzdíthat, hogy elkezdj írni. Írhatsz bármit, amit jónak látsz, írhatsz kifelé vagy befelé. A naplóírás különösen jót tehet. A legjobb a szabad írás: Írj folyamatos kézírással (megállás nélkül) legalább hat percen keresztül.

Mostanra már képben vagyunk egytől hatig, így bármilyen számokat sodorjon eléd az élet, pontosan megfejtheted belőlük az Univerzum üzenetét - kivéve a hét, nyolc, kilenc, meg a nulla. Igyekszem hamarosan ezt a hiányosságot is pótolni.

  • Szia Tibi!

    Nagyon élveztem ezt az írásodat is. Humoros-metaforás számmisztika.
    Várom a további számokat is.
    Érdekelne a 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99 is. 🙂

  • Szia…engem már több éve kísért a 69. Sokáig nem vettem észre.

    • Hm… a 69-es? Az egy elég jó szám szerintem 🙂 Család, harmónia, egészség, a yin és a yang…

  • Szia!

    Nagyon várom a hetest és a kilencest. Mostanában mindenhol ezekkel találkozom, sőt gyakran duplázva. 17:17, 19:19
    Valamit nagyon üzenni akar az univerzum!

    Szép napot!
    Barbara

  • Szia Tibi !

    Ez az írásod is szellemes , érdekes , elgondolkodtató és igazi gyöngyszem , mint mindig . Engem az írásaid mindig és mindig csak építenek.
    És tudod mi a érdekes ? Kedvet kaptam tőled a prímszámokról való írásra . Marad majd az Elküldetlen levelek között …
    Mik is ezek a számok ? 7 , 11 , 13…
    Mindegyik jelent számomra valamit….
    Köszönöm az élményt , amit az írásod ismét adott !
    Derűs napot Neked , üdv Zsuzsi

    • Köszönöm, Zsuzsi! 🙂 A 7, 11, 13 izgalmasnak tűnik! Az Elküldetlen levelek is jó ötlet a számokkal kapcsolatban. 🙂

      • Én is köszönöm a válaszodat , megtisztelsz vele. Azért titkon kíváncsi lennék , hogy Te mit szólnál ehhez az íráshoz. Mindenképpen megejtem . Amint az időm engedi , de nincs halogatás , nálam ez is ismeretlen fogalom , nem csak a kudarc….mert természetesen ez is értelmezhetetlen lett a számomra. Az előfeltevésekből nagyon sokat tanultam , és alkalmazom is őket nap mint nap….nagy igyekezettel.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >