Kis türelmet...
Hamarosan foglalhatsz helyet a téli NBU napra...

NBU nap

Belemerülés

2020. október 3. szombat


Az ősz az egyik legszebb évszakunk. Ilyenkor különösen mély alkotói folyamatokat élhetünk át. Ezen a napon a történetek, a szabad írás és az álmodó énünk áll majd a középpontban, valamint a Nagy Belső Utazás 3. negyedévének a témáival is mélyebben foglalkozunk.


A program 10:00-17:00-ig tart.

Egerbakta

3321, Tóvölgy u. 2.

Követed a Nagy Belső Utazást?

Vagy csak egyszerűen elhatároztad, hogy ebben az évben teszel is a pozitív változásért? 

Érdekel egy izgalmas, játékos, kreatív önfejlesztő műhely?


GYERE, ÉS TARTS VELÜNK!

Mi történik ezen a napon?

Ez a nap az NBU harmadik negyedévének az összefoglalása egy kreatív önfejlesztő műhely során.


Miközben az alkotói folyamatokkal fogunk foglalkozni, azokat kapcsolatba hozhatod saját személyes céljaiddal, így számíthatsz rá, hogy ezen a napon feltöltődhetsz, és új lelkesedéssel folytathatod az éved.

Hol lesz ez a program?

A pontos helyszín: 3321, Egerbakta, Tóvölgy u. 2.
Térkép itt:


Egertől 10 km-re, Egerbaktán, kellemes környezetben, az erdő szomszédságában várunk téged. Az élő műhelynap barátságos helyszíne odabent:

Jó idő esetén kellemesebb lehet odakint:

Kinek és mikor ajánlott ez a nap?

Ha részt veszel a Nagy Belső Utazásban

Ha te az NBU aktuális évének az Utazója vagy, és célod a változás, akkor ott a helyed. Neked ez a nap ajándék, csak el kell jönnöd, és mindaz, ami a harmadik negyedév témája, most egyetlen nagy egész napos gyakorlatsorozatban kerül összefoglalásra. Ha minden gyakorlatot megcsináltál, akkor is élmény lesz számodra ez a nap, mert az élő gyakorlatok mások, mint az online feladatok. Hatalmas adag motivációt jelenthet neked ez a nap.

Ha eddig teljesen lemaradtál az NBU-val, akkor főként fontos, hogy ott legyél. Most egy nap alatt szerezhetsz hatalmas motivációt.


Részvételi díj:
Nincs


Ha részt veszel az ingyenes NBU-ban

Az ingyenes NBU-t követő Utazóinknak különösen fontos, hogy tartsák a ritmust, mert a gyakorlatok tíznaponta eltűnnek, hogy újabbak jöjjenek a helyükre, tehát mindig csak egy feladat látható, nem lehet az anyagot gyűjtögetni, csak megcsinálni. Ez így tulajdonképpen elég előnyös.

Ugyanakkor az ingyenes NBU a fejlődés egy bizonyos szintjét jelenti, de nem mindig követi az éves program aktuális témáját. Most lehetőséged nyílik rá, hogy csatlakozz a harmadik negyedév témájához.


Részvételi díj:
Ha eljössz erre a napra, akkor 5000 Ft-ért élőben kaphatod meg a harmadik negyedév esszenciáját. 

Ha pedig úgy érzed, magával ragadott a Nagy Belső Utazás hangulata és lendülete, és szeretnél csatlakozni a "nagy" online NBU-hoz, akkor a befizetett 5000 Ft-ot jóváírjuk az éves díjból. (Ezt a kedvezményt az élő programot követő első héten belül érheted el.) Ez azt is jelenti, hogy ebben az évben a negyedik NBU napra is ingyen jöhetsz.
Ne feledd, hogy az NBU elsősorban nem a kedvezményekről szól. Egy 35 részes gyakorlatsorozat és 25 játékos "élő küldetés" adja a program magját. Természetesen bármikor is csatlakozol, visszamenőleg is hozzáférést kapsz a teljes anyaghoz.


Ha semmiben sem veszel részt

Ha minket nem követsz, de egyébként aktívan fejleszted magad, akkor az olyan, mintha az ingyenes NBU tagja volnál, tehát az előző bekezdés vonatkozik rád.

Ha minket nem követsz, ráadásul egyáltalán nem fejleszted magad, akkor pláne ott a helyed. Ha a szokásaid nem visznek előre, ez az egynapos játékos önfejlesztő gyakorlatsorozat a legjobb, ami történhet veled. Egy napodba kerül, hogy új, könnyebb tervet készíts magadnak, ami elvezet a célodhoz.


Részvételi díj:

A részvételi díj ebben az esetben 5000 Ft, amelyet az előzőekben leírt módon az, egy héten belüli váltott NBU tagság árából jóváírunk.

Mit kapsz ezen a napon?

Szeretetteljes fogadtatást és vendéglátást

A szokásos tea mellett a kertben gyűjtött gyógynövényes teákra is vendégünk vagy. Kávét is választhatsz, de azt nem a kertben gyűjtjük. Lesz még egy kis ropiféle, sós és édes a részünkről, amire egész nap vendégünk vagy. Ha pedig úgy döntesz, egy kis hazaival támogatnád a csoport hangulatát, ne fogd vissza magad. Egy kis pogácsa vagy stangli, csokis kis bigyók, bodzaszörp meg narancslekvár, magvak, gyümölcsök, zöldségek, és sütemények - nem szeretnénk korlátok közé szorítani lehetőségeidet, mindennek örülünk előre a csoport nevében (is). Figyelem: Ez nem elvárás, csak egy lehetőség. Képzeld el, ha mindenki hoz valamit. Én elképzeltem egyébként, és egészen jó volt.

A csoport varázsát

Egy élő találkozó igazi előnye. Az egymással megosztott élmények és gondolatok adják saját változásod katalizátorát. Nem lesznek száraz előadások, nem kell őrült módon jegyzetelned, amit a projektor kivetít. (Nincs is projektorom.) Beszélgetni fogunk sokat, együtt gondolkodni, mesélni, kérdezni, sugallatokat adni. Ezen a műhelynapon az emberi kapcsolatokban rejlő erőt használhatod fel a saját fejlődésed érdekében, és ugyanezt adhatod másoknak a saját jelenléteddel. Beleviheted magadat ebbe a nagyszerű napba, hogy ezzel mindannyiunkat gazdagíts.

Kreatív önfejlesztő gyakorlatokat

A nap egy gondosan felépített önfejlesztő műhely.

Amit érdemes megemlíteni:

  • Játékosítás (gamification) - ami élő programban nyújtja a legjobb élményt.
  • NLP (Neuro-lingvisztikus programozás) - a teljes program illeszkedik az NLP modelljére.
  • Célkitűzés - Alapok és fordított célkitűzés.
  • Önálló és csoportos gyakorlatok - rövidebb "elvonulós" feladatok és sok közös élmény.

Helyfoglalás, jelentkezés

Részvételi díj:
5000 FT
A 2020-as NBU tagjainak:
INGYENES

Kérdésed van? Bármiben segíthetünk?
Használd a jobb alsó ikont, vagy írj az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre.
Hívhatsz is bennünket munkaidőben a 30 / 2079509-es számon.


>