február 3, 2020

Nagy Belső Utazás, személyiségfejlesztés, önismeret, mágikus számok

Szám szerint már két blogbejegyzésem is a numerológia bugyraiból merített, de így is csak a hatosig jutottunk. Ha az egyes, kettes vagy a hármas bűvikus  jelentésére vagy kíváncsi (az olyan, mint a mágikus, csak még olyanabb), akkor olvasd el ezt a bejegyzést. Ha a négy, az öt vagy a hat borzolja a fantáziád, azokról itt rántom le a leplet. Most azonban következzék három újabb egyjegyű, és hogy teljes legyen a sor, nézzük meg a nullát is.

Előtte azonban felhívom a figyelmed arra, hogy nemcsak a numerológia tulajdonít különféle általános jelentést a számoknak, hanem elmélázhatunk azok spirituális jelentésén is, megkérdezhetjük az angyalokat (angyalom, mennyi a feles?), foglalkozik a kérdéssel a szimbolizmus, a kínai kultúra, a népmesék - de a legjobb, ha megtalálod azt, hogy SZÁMODRA miféle személyes jelentéssel bír egy-egy számjegy. Nekem például a hetesek és a tizennégyesek kisebb csapatokban bukkannak fel az életemben - bár, lehet, hogy csak a fényre jönnek. Vajon neked is megvannak a saját számaid?

Akárhogyan is, vessük bele magunkat a megfejtésekbe. Nekem nyolc, melyikkel kezdjünk.

Hét

Nagy Belső Utazás, személyiségfejlesztés, önismeret, mágikus számok, hetes szám jelentése

Ha kinyitod a két tenyered, és becsukod három ujjad, akkor hét marad nyitva. Ez eleve gyanús, mert a három és a hét is mesebeli szám. Csak hétmérföldes csizmában juthatsz túl hetedhét határon, ahol a hétfejű sárkány él, meg a vitéz szabócska, aki hetet ütött egy csapásra. Mondanám is, hogy a hét meg a három közül a hetes viszi a prímet, de nem volna igazam, mert mind a kettő prím.

Príma megfigyelés az is, hogy a hetes szerencseszám. Nem csoda, hisz oly sok minden van benne. A hét egyféle teljesség is, gondolj csak a hét csakrára, a szivárvány hét színére, a hét napjaira, a hét vezérre vagy a hét törpére.

Az ember állítólag hét +-2 dologra képes tudatosan figyelni. A +2 a hölgyeknek jutott szerintem, a -1 pedig az uraknak, vagyis a nők kilenc, a férfiak öt dologra volnának képesek fókuszálni, ha ez igaz volna.

Mit jelenthet hát, ha hetesekkel találkozol a mindennapokban? Nos, semmiképp sem szabad elmenned mellettük.

A hetes ugyanis a spirituális ébredés száma, amely ellenállhatatlanul vonzza az új lehetőségeket. Legtöbbször azokat, amire nem is számítottál. Ha kapsz egy telefonszámot, amely bővelkedik hetesekben, hívd fel! Ha a szemben lévő lakás a hetes, a tiéd biztosan az ötös. Különösen figyelj arra, amikor valamit keresel: új állást, új házat, új kapcsolatot - a hetesek jelentenek valamit. Ilyenkor hallgass a megérzéseidre, mert ha jól döntesz, még a nap is kisüt (hét ágra).

Nyolc

Nagy Belső Utazás, személyiségfejlesztés, önismeret, mágikus számok, nyolcas szám jelentése

Ha a szerencseszámokról beszélünk, vélhetően a nyolc mindent visz. A kínai kultúrában oly extrém szerencsésnek tartják a nyolcast, hogy az emberek igyekeznek mindenből azt választani. Legyen jó sok nyolcas a telefonszámunkban, költözzünk a nyolcadikra, nyolc gyerek, na, az már döfi, ha pedig üzletről van szó, határozzuk meg az árakat nyolcasokkal. 

A nyolcas alakja a végtelenséget szimbolizálja, így a folyamatosságot, körforgást és ismétlődést, épp ezért hozzák összefüggésbe a pénzzel, sikerrel és bőséggel. Mint a hógolyó, amely gurulni kezd, és egyre nagyobbra nő, ugyanígy válhatsz gazdaggá, ha a nyolcas vonalát követed.

Épp ezért, ha találkozol ezzel a számmal, különösen ügyelj arra, hogy pozitívan gondolkodj, nehogy a negatív gondolataid erősítsd meg a végtelenségig, mert az állati kellemetlen tud lenni. Ha sok nyolcassal találkozol, annak örülhetsz, hiszen ez a sikered előjele. Légy magabiztos, és tedd oda magad rendesen. A nyolc önmagában nem tesz sikeressé, csupán felhívja a figyelmed a benned rejlő lehetőségekre. Különösképpen vedd komolyan ezt a számot, ha pénzügyekről van szó. 

Mi adhat többet a nyolcasnál? Hát, a kilenc, azért az eggyel több.

Kilenc

Nagy Belső Utazás, személyiségfejlesztés, önismeret, mágikus számok, kilences szám jelentése

Ha a kilences számot látod, esetleg többször is megtörténik ez veled, ne legyen kétséged: Az Univerzumnak szándékai vannak veled, de még az is lehet, neked vannak szándékaid ővele. Olyan tudás birtokában vagy, amit érdemes továbbadnod. Ne tartsd magadban a bölcsességed, s ajándékozz meg másokat is mindazzal, amit megtanultál.

Az angyalok szerint, ha kilencest látsz, akkor az azt üzeni: Nem vagy egyedül, vigyáznak rád. Az óvodában ez már megszokott, de ha felnőttként történik ez veled, az mégiscsak feldobja a napodat. 

De a kilences állítólag ennél is többet tud: Magában hordozza az összes korábbi szám erejét egészen egytől a nyolcig. Nem hiszed? Add csak össze mindet, s nézd meg mit kapsz! Na, ugye, hogy 36-ot? És mennyi 3+6? Bizony, hogy kilenc. Még a hideg is végigfutott a libabőrömön (kilencszer).

Menjünk is tovább, nincs is már semmi más, csak a nagy

Nulla

Nagy Belső Utazás, személyiségfejlesztés, önismeret, mágikus számok, a nulla jelentése

A nulla a maga egyszerűségével lekörözi még a nyolcast is. Amíg az rója a köröket oda és vissza, a nulla az aztán tényleg önmagába fordul. Zárkózottsága egyúttal nyitottság is. A nulla nem más, mint a teljesség. Végtelen potenciál. Alfa és omega, kezdet és vég, végtelen kezdet. Orion űrhajó az Alfa Hold bázison.

Ha sok nullával találkozol, akkor a fentiek szerint mégis, mire gondolhatsz? Életed a beteljesülés útján jár? Pont azzá válsz, akivé lenned kell? A legjobb helyen vagy, ahol csak lehetsz?

Mire odáig jutsz, tudni fogod. Ha azonban a fizetésed végén látsz egyre több nullát, akkor se csüggedj. Bár, spirituálisan ez kevésbé értékes üzenet, valahogy csak megvigasztalod magad.

Neked mi a szerencseszámod? És miért?
Örülök, ha a hozzászólások között egy-két esetleg három-négy szóban (akár ötölve-hatolva) (sőt, hetvenkedve-nyolcvankodva) (akár a kilencig is elbátorkodva) beSZÁMolsz róla.

About the author 

Kövess a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

Related Posts

Hogyan érjünk el eredményeket 2021-ben? Harmadik rész: Hatékonyság
Hogyan érjünk el eredményeket 2021-ben? Második rész: Az idő
3+1 egyszerű tárgy, amire szükséged van
Hogyan érjünk el eredményeket 2021-ben? Első rész: Az elindulás
  • Milyen érdekes. A 8 a mindennapokban? Nem olya jó ami elsőre eszembe jut. “Nekem nyolc” mondja a nemtörődöm, hányaveti ember. Itt viszont, csupa jó ami vele, márrmint a hyolccal kapcsolatban eĺő jött. Nagyon nyolcas vagyok. És nagyon hatos. Egyiket sem kedveltem egyiknek sem örültem. Gondolom a beidegződések miatt. Vagy a nem igazán kedvező tapasztalatok voltak a meghatározóbb érzeteim?

    • Egy dolog, Marianna, hogy mik az általános jelentések az egyes számokhoz, és egy másik, hogy személyesen milyen érzéseink, gondolataink társulnak hozzájuk. Azt gondolom, a kettő együtt fejti ki a hatását.

  • Én numerológiával foglalkozom és ezt ötvöztem a mandala alkotással így közvetítve angyali üzeneteket számokban és szimbólumokban rejtve. Imádom ezeket csinálni. Legutóbb még a tarot-ot is hozzákapcsoltam mindehhez meglepődtem , mi mindent megtudtam az emberekről ez által. Természetesen csak kérésre tettem.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >